Mitt bästa klassrum – Avsnitt 7: Resultatet

Nu är vi i mål! Klassrummet är klart och på första skoldagen för terminen får elverna också äntligen se det. Det skålas, hålls tal och dansas. Ett riktigt firande!

Vilken resa detta varit! Stort tack till alla som följt, delat och peppat. Hoppas ni har uppskattat serien och att ni tagit med er några bra tips från avsnitten.

Och framförallt ett stort tack till alla sponsorer som gjorde detta möjligt: Assemblin, Kinnarps, Lärkängens Bygg, Ekstrands, Maxel, Novemberbolaget, HTH i Lund, Caparol i Malmö, Kährs, Elgiganten i Landskrona och Funktionsverket.

Vad är mitt bästa klassrum?
Ett varmt, lyhört och rörigt klassrum är inte receptet för bra inlärning. Tvärtom. Men så var det för eleverna på grundsärskolan i Svalöv, så vi byggde om klassrummet åt dem! I sju avsnitt får ni följa vår resa och träffa experterna som gjort det möjligt. Hur gör vi klassrummet kognitivt tillgängligt och skapar en inlärningsmiljö på elevernas villkor? Vi fokuserar på olika teman så som planlösning, ljus, ljud, färg och möbler.
Dela väldigt gärna avsnittet med någon inom skolan så vi kan sprida denna kunskapen till så många som möjligt!