Avsnitt 1: Drömboendeprat i Göteborg!

Inkludering. En så viktig grej som ofta glöms bort när det kommer till personer med funktionsnedsättningar. Det pratas mycket om, men sällan med. Det ville vi såklart ändra på när vi kom till Göteborg! Därför bjöd vi in ett par kloka personer från Grunden och Chalmersfixarna att bilda en expertpanel som Göteborgs Stad och ett gäng arkitekter kunde ställa alla sina boenderelaterade frågor till.

Stort tack till Hotell Kusten för att vi fick låna en lokal på ert hotell!

__________

I år har vi ett lite annorlunda upplägg! Temat är som ni vet kognitiv tillgänglighet och inkludering. Alla som varit på Almedalen vet att det inte är den mest tillgängliga platsen i världen. Därför tänkte vi stanna längt vägen och skapa mötesplatser där personer med funktionsnedsättning får dela med sig av sin kunskap om hur ett bra LSS-boende kan se ut.