Vinnare i tävlingen!

We have a funktivistisk winner! Av en finemangfin funktivist-tröja. Priset går till funktivisten Anna PG efter en nominering från Linda Gilbertson som nominerade Anna med orden ”Jag vill nominera en person som både berättar, förklarar och förändrar med sina föreläsningar, sin bok och sina dikter. Anna PG är en person som låter människor få en verklig inblick i en vardag som inte är accepterad av normerna och förtjänar verkligen den här nomineringen”. Både får en Funktivist-tröja!

Hur vi valde? Vi fick in jättemånga fina nomineringar. Vi valde ut fem finalister som vi sedan lottade mellan! Övriga finalister som deltog i lottningen var Bilbo Spångberg (nominerad av Jessica Rylle Spångberg), Kajsa Igelström (nominerad av Maria Strömberg), Tina Christians (nominerad av Maria Hellsten) och Anna Brandström (nominerad av Johanna Tegelstam).

Tack alla för nomineringar och ert Funktivistarbete.