TÄVLING! Pannkakor och peruker!

Vi fick ett mycket kryptiskt mail av Robin häromdagen :O Vi undrar om han förlorat förståndet.

Men! Det visade sig att en grym svensk fotbollsspelare – långvarigt utlandsproffs som nu är tillbaks i allsvenskan – kommer cykla med oss en bit och besöka en verksamhet på vägen. Nu undrar vi om ni kan gissa vem denna hemliga fotbollsspelare är? Peruken är en ledtråd – Robin vill nämligen ha ett lika långt och fladdrande hår som vår hemliga fotbollsspelare.

Priset? Ett elektroniskt pannkaksjärn (värde 600 kr)! För vem gillar inte pannkakor? Vi lottar ut 5 stycken. Vi kan nog kasta in en signerad funktionshinderbanan-T-shirt också! Du hittar tävlingen med instruktioner på vår Facebooksida: www.facebook.com/funktionshinderbanan

Vi lottar sedan fem vinnare som presenteras tillsammans med en hälsning från vår hemliga cyklist nästa onsdag (23 aug)!

Bara 25 dagar kvar tills vi börjar trampa 80 mil på cykel för fler och bättre LSS-boenden!

(Och är du inte proffs på fotboll? Gilla Funktionshinderbanan på Facebook ändå. Vi kör en annan tävling nästa vecka!)