Hem ljuva LSS-hem

Konferensen är flyttad. Vi återkommer med mer info om när den blir när allt kring covid-19 har lättat och det är säkert att träffas igen. Håll utkik här eller på våra sociala medier så missar du inte när vi släpper biljetterna igen.

 

Välkommen till en pratig och matig talkshow-konferens om hur vi kan bygga fler och bättre LSS-bostäder!

Konferensen riktar sig till engagerade kommuntjänstemän och politiker som vill få boost och inspiration i att utveckla och bygga riktigt bra LSS-bostäder. Särskilt vill vi räcka ut en hand och bjuda in kommuner som har stor brist på LSS-bostäder.

När/var/hur

Landskrona Teater / DATUM KOMMER! / 495 kr

Vad är detta?

Konferensen är startskottet för årets Funktionshinderbana där vi för fjärde året cyklar för fler och bättre LSS-bostäder. Vi tror att det behövs mer kunskap om hur man bygger kognitivt tillgängliga LSS-bostäder och vill dela med oss av den kunskap vi samlat in under alla våra cyklingar.

Konferensen samlar några av de mest intressanta människor vi talat med under våra cyklingar och kommer ledas av Psykolog Bo Hejlskov Elvén och Robin Berkhuizen som är initiativtagare till Funktionshinderbanan. De kommer även dela med sig av sin erfarenhet.

Under konferensen arrangerar vi ett schysst samtal mellan kravställare och inköpare på kommuner, de som ska bo på själva LSS-boendet och kloka experter som är duktiga på kognitiv tillgänglighet, psykologi och arkitektur.

Program

Program kommer.

Föreläsare

Mer info om föreläsarna kommer!

Biljetter släpps till försäljning så fort vi satt ett nytt datum!

Alla som har köpt biljetter innan konferensen blev flyttad kommer att få pengar tillbaka från Tickster, och ni kommer även att få mail från Landskrona Teater med info.