Heja Järfälla och Bergs kommun!

By | Utmaningen
Följ oss:

Följ oss:Hurra för Järfälla och Bergs kommun som antagit utmaningen! Nu är vi uppe i 8 kommuner som som kommer skicka ut politiker på praktik. Under fliken ”utmaningen” kan du se en karta med alla kommuner som kommer praktisera ute på boenden!

Read More

Gävle på praktik!

By | Utmaningen
Följ oss:

Följ oss:Gävle är första kommun att gå ut på praktik. Redan förra veckan var Anders Jansson, ordförande i Omvårdnadsnämnden, ute och fördjupade sina kunskaper. Här kommer några reflektioner från honom! Tipsa LSS-ansvarig kommunpolitiker som ni tycker borde anta Funktionshinderbanans utmaning med en veckas praktik på LSS-boende. Läs mer under fliken ”Utmaningen”.

Read More

Utmaningen!

By | Utmaningen
Följ oss:

Följ oss:NU JÄKLAR BLIR DET ÅKA AV! Funktionshinderbanan utlyser en rikstäckande utmaning till Sveriges LSS-ansvariga kommunpolitiker! Robin förklarar allt ni behöver veta i filmen! Fem kommuner har redan antagit utmaningen. (Heja Malmö, Örebro, Västerås, Hudiksvall och Gävle). Tipsa, dela och sprid detta för vinden så vi når in i varje liten mörk kommunkorridor i Sverige….

Read More

Cykelsamtal från praoveckan!

By | Utmaningen
Följ oss:

Följ oss:Vi avslutar praktikveckan med en liten intervju! Robin har fått lära sig massor under sin vecka som praoelev, men de som vet mest om vad som funkar eller inte är ju såklart de boende och personalen. Tack Lisa för cykelturen och tack Trident för att ni var så snälla och lånade ut en cykel…

Read More