GÖTEBORG WE NEED YOU!

By | Förberedelser
Följ oss:

Följ oss: Med kort varsel söker vi 3-5 personer med intellektuell funktionsnedsättning i Göteborgstrakten som vill berätta om sitt drömboende i samband med att vi startar Funktionshinderbanan 17 juni – alltså redan nästa måndag! Vi kommer filma och lägga upp detta i sociala medier.   Dela detta till någon som känner någon som känner någon…

Read More

Säg hej till…

By | Tävling
Följ oss:

Följ oss: Cykeln har fått sitt namn! Vi kommer att trampa mot Almedalen på Spurt-Kurt! På måndag bär det av, hoppas ni är lika spända som vi.   Grattis till Aina som kom på namnet, du kommer att få en tjusig Funktivist-tröja!

Read More

Bengt Eliasson

By | Almedalen
Följ oss:

Följ oss:Första året intervjuade vi Bengt Eliasson utanför Riksdagen, nu träffar vi honom i Almedalen för att ställa ett par frågor igen! Han är Liberalernas Funktionshinderpolitiska talesperson. Har du en fråga som du vill att Bengt Eliasson ska svara på? Kommentera nedan eller maila oss till oss!

Read More

Lena Hallengren

By | Almedalen
Följ oss:

Följ oss:Ännu en intervju är inbokad! Vi kommer att prata med Lena Hallengren, socialministern! Ni hittar allt som vi ska hitta på i Almedalen samlat här.

Read More

Teaser!

By | Funktionshinderbanan
Följ oss:

Följ oss:Teaser! Vi är mitt i inspelning av årets grymmaste kampanjfilm. Med proffsigaste Josefin Hellfalk! Det blir premiär på Almedalen! Stort tack till Fotograf Hans Jonsson för att vi fick låna din studio!

Read More

Intervju bokad med Per Bolund

By | Almedalen
Följ oss:

Följ oss:Då kan vi avslöja nästa intervju! Ingen mindre än Miljöpartiets helt nya språkrör och även bostadsminister: Per Bolund! Om ni har några smarta frågor ni vill att vi ska ställa till Per så tar vi varmt emot dem.

Read More

Namntävling!

By | Tävling
Följ oss:

Följ oss:Denna rosa skönhet behöver såklart ett namn. Men vad? Kom med förslag! Dela inlägget och låt kreativiteten flöda i kommentarsfältet nedan! Den 5:e juni drar vi en vinnare som får en tjusig Funktivisttröja.

Read More

Första Almedalen-intervjun bokad!

By | Almedalen
Följ oss:

Följ oss:I Almedalen tänkte vi sätta politiker på den rosa heta pallen för att svara på några snabba om hur de tänker kring bristen på LSS-hem. Först ut att tacka ja är Jonas Sjöstedt (V). Spännande tycker vi! Bomba oss gärna med frågor som ni vill att vi ska ställa till Jonas!

Read More

Kunskapsutbyte!

By | Funktionshinderbanan
Följ oss:

Följ oss:Denna veckan har Robin varit och spridit och tagit in en massa LSS-kunskap som moderator på en LSS-konferens! Såklart passade han på att uppmana alla till att utbyta erfarenheter med varandra, många av deltagarna jobbade t.ex. på kommuner. Mer kunskapsutbyte!

Read More